Tom Van den Steens nieuwe online cursus begint 27 april. Leer omgaan met stress door meditatie en praktische levenswijsheid.

We leven in een tijdperk van exponentiële technologische en wetenschappelijke vooruitgang. Ons materieel welzijn neemt toe, net zoals de snelheid en verwachtingen in ons privéleven en op het werk. Onze geest kan echter niet altijd mee en soms wordt de stress ons te veel. Versterk je mentale veerkracht en neem deel aan deze nieuwe reeks “Omgaan met stress in je dagelijkse leven.”

In 10 sessies ontleedt mindfulness- en meditatieleraar Tom Van den Steen het wel en wee van stress aan de hand van inzichten uit het boeddhisme en de neurobiologie. Samen met een begeleide meditatie, maak je zo werk van de rust die je geest verdient.

Schrijf je in door hier een email naar te sturen. Voor meer informatie over de online avonden, zie hier.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *