Op onze meditatiedag op 10 december zullen we meer leren over de vier verblijfsplaatsen van het hart, ook wel de vier hartskwaliteiten, namelijk liefdevolle vriendelijkheid, mededogen, medevreugde en gelijkmoedigheid.

Op deze dag zullen we aandacht besteden aan het hoofd en het hart. Hoe kunnen we leren liefde te koesteren voor onze medemens, maar tegelijkertijd onze grenzen leren trekken van wat we aankunnen? Hoe leren we onze dierbaren te begrijpen, en onszelf niet te vergeten?

Zoals bij al onze meditatiedagen, is er in de eerste plaats heel veel aandacht en tijd voor meditatie, en volop de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen, vragen te stellen en van elkaar te leren. Voor meer info over onze meditatiedagen, zie hier. Voor inschrijving, zie hier. De meditatiedag is geschikt voor zowel beginners als mensen met ervaring.

4 comments

  1. Geachte hr/mevr, wellicht zie ik het over het hoofd, maar van hoelaat tot hoelaat en waar is deze meditatiedag?
    Alvast dank
    Met vriendelijke groet Karin Broere

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *