Gedurende het gehele jaar zal lp Sander meditatiedagen houden in de yogastudio de Cirkel van Bhavana waarbij we de verschillende aspecten van de Dhammakaya-meditatiemethode zullen introduceren. De volgende sessie is op 16 september. We zullen behandelen hoe je de hindernissen in meditatie kunt overstijgen: afleidingen, stress, frustraties en twijfel, hoe gaan we hiermee om? Voor inschrijving, klik hier. Deelname is op basis van donatie; voor onze bankgegevens zie hier.

We zullen het volgende programma volgen:

14.00 uur Samenvatting van inhoud tot nog toe
14.30 uur Begeleide meditatie
15.00 uur Nieuw onderwerp, technieken voor aandacht, welzijn, regelmaat en observatie in meditatie. We volgen ruwweg de beginnerscursus zoals we die in Afferden geven.
15.30 uur Einde dag

2 comments

  1. Beste stichting Dhammakaya, mijn naam is Mark & ik woon in Haarlem. Ik heb veel interesse in het Buddhism & zal graag willen mee doen aan een van de meditatie dagen. Zou er een meditatie sessie in Oktober plaats nemen ? Dank u wel. Met vriendelijke groeten, Mark

    1. Beste Mark,

      We houden weer een meditatiemiddag op 18 november om 14.00 uur in Den Haag, i.s.m. de Thaise ambassade. We zullen het binnenkort op de website plaatsen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *