Op onze meditatiedag op 24 september zullen we de Visuddhimagga behandelen, een 5e-eeuwse meditatiehandleiding die de beroemdste meditatiehandleiding werd in Zuid- en Zuidoost-Azië.

Op deze dag zullen we het hebben over hoe gewoontes onze meditatie beïnvloeden, en welke hindernissen we in meditatie kunnen tegenkomen. Hoe kunnen we onze eigen benadering in meditatie vinden, die past bij ons karakter?

Zoals bij al onze meditatiedagen, is er in de eerste plaats heel veel aandacht en tijd voor meditatie, en volop de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen, vragen te stellen en van elkaar te leren. Voor meer info over onze meditatiedagen, zie hier. Voor inschrijving, zie hier. De meditatiedag is geschikt voor zowel beginners als mensen met ervaring.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *