Gedurende het gehele jaar zal lp Sander meditatiedagen houden in de yogastudio de Cirkel van Bhavana waarbij we de verschillende aspecten van de Dhammakaya-meditatiemethode zullen introduceren. We beginnen op 9 april. We zullen behandelen hoe je meditatie integreert in je leven, en hoe je je stress, angsten of frustraties in je leven vermindert. Voor inschrijving, klik hier. Deelname is op basis van donatie; voor onze bankgegevens zie hier.

We zullen het volgende programma volgen:

14.00 uur Samenvatting van inhoud tot nog toe
14.30 uur Begeleide meditatie
15.00 uur Nieuw onderwerp, technieken voor aandacht, welzijn, regelmaat en observatie in meditatie. We volgen ruwweg de beginnerscursus zoals we die in Afferden geven.
15.30 uur Einde dag

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *