Op 26 februari houden we een meditatiedag waarin we ons met Khun Yai’s lessen bezighouden. Zij was de meditatiemeester die de Dhammakaya-meditatiemethode leerde van Luang Pu Sodh, de meester die de methode ontwikkelde.

Khun Yai was een zeer sterke vrouw met weinig woorden maar veel moed en daadkracht. Ze was degene die onze abt en onderabt in Thailand opleidde, en samen met hen stichtte ze onze tempel in Thailand, Wat Phra Dhammakaya, momenteel één van de meest omvangrijke spirituele gemeenschappen van Thailand.

We zullen tijdens deze meditatiedag de eenvoudige, maar diepgaande woorden van Khun Yai onder de loep nemen en in een dag vol met meditatie ons laten bezinken. Voor meer info en inschrijven, zie hier.

2 comments

  1. Ik heb mij opgegeven voor de bijeenkomst op zondag 26 februari edoch door familieomstandigheden ben ik niet in de gelegenheid naar Afferden af te reizen. Ben wel voornemens op een ander tijdstip naar de tempel te komen.

    Hartegroet,

    Arno Reijers

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *