Op maandag 21 november zal Andy een speciale avond verzorgen waarbij hij de online cursus van Peace Revolution introduceert. Dit is een gratis online cursus van 42 dagen over meditatie en het ontwikkelen van je dagelijkse gewoontes. Veel van onze deelnemers hebben de cursus afgerond, en er veel aan gehad. Andy heeft zelf ooit de cursus en de vervolgcursussen volledig gevolgd, en is daarmee leraar in Dhammakaya-meditatie geworden. De avond wordt gehouden van 19.30 tot 20.45 uur, en zal voorafgegaan worden door een korte meditatie. Aanrader!

Je kunt je hier aanmelden. Je kunt meedoen via onze gebruikelijke online deelnamelink of met de code genoemd in de poster boven. Kom je er niet uit, stuur dan een email hier naartoe.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *