Op onze meditatiedag op 26 mei hebben we weer een dag met meditatie en gedeelde rust.

Op deze dag zullen we aandacht besteden aan onze kijk op onszelf en het leven. We zullen naast de meditaties teksten doornemen over de boeddhistische kijk op vorige en volgende levens, en hoe een dergelijk perspectief ons huidige leven een nieuwe wending kan geven. Er zijn veel boeddhistische verhalen over vorige levens, en hoe mensen leren van wat er is gebeurd en wat er verder zou kunnen gebeuren.

Zoals bij al onze meditatiedagen is er in de eerste plaats heel veel aandacht en tijd voor meditatie. Daarnaast is er volop de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen, vragen te stellen en van elkaar te leren. Voor meer info over onze meditatiedagen, zie hier. Voor inschrijving, zie hier. De meditatiedag is geschikt voor zowel beginners als mensen met ervaring.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *