Niet langer meditatieavonden op locatie in ons centrum en tempel

Helaas zullen we vanaf heden de geplande meditatieavonden op de dinsdagen voorlopig moeten stopzetten in verband met de coronaviruscrisis. Ik zal de dinsdagavonden wel online voortzetten vanaf 31 maart, net als de donderdagavonden die al online gedaan worden (vanaf 2 april). De komende tijd zal de aandacht van onze tempel met name gericht zijn op online activiteiten.

De online meditatieavonden op de dinsdag zullen van 19.00 tot 20.15 uur gehouden worden, net als op de donderdag. We hopen dat alle deelnemers met ons kunnen blijven mediteren in deze moeilijke tijden.

Voor meer informatie over onze online meditaties, zie hier.

Voor meer voorbeeld van een online begeleiding, zie hier:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *