We beginnen weer in januari

Op 7 januari 2020 beginnen we weer met de meditaties in het centrum hier, en op 9 januari beginnen we met de online meditaties. Op de dinsdagavonden zal dan de eerste serie over de beginselen van Dhammakaya-meditatie beginnen, die loopt tot 25 februari. Dan hebben we een korte stop in verband met mijn bezoek naar Thailand, waarna we op 31 maart weer beginnen met een tweede serie over Dhammakaya-meditatie. Ten slotte zullen we met een derde serie in het najaar op 29 september beginnen. Let op, tijdens de zomer en buiten de series is er wel nog meditatie op de dinsdag en donderdag, behalve dus van 26 februari tot 30 maart.

Samengevat:

 • Dinsdagavond (in het centrum):
  • Eerste serie Principes Dhammakaya-meditatie 7 jan.-25 feb. (8 keer)
  • Tweede serie Principes Dhammakaya-meditatie 31 maart-26 mei (9 keer)
  • Derde serie Principes Dhammakaya-meditatie 29 sept.-24 nov. (9 keer)
 • Donderdagavond (online):
  • 9 jan.-20 feb.
  • 2 april-17 dec.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *